Zece forme diferite de machiaj pentru ochi

Definite, afumate, culori, forme și metode de a face ochii în fiecare caz

Noi vă oferim zece opinii cu privire la machiajul ochilor pentru diferite gusturi si ocazii. Cu o culoare, plin de farmec, subtire, luminos, misterios,... ai nevoie doar de dumneavoastră de bază pentru ochi: perie, umbra, "contur pentru ochi, rimel, iluminator și un creion pentru ochi.

PROMOVAT DE CONȚINUT

Mayte Garrido ""în микропигментации există o mulțime de factori, care trebuie luați în considerare"

Doar cu un dermatograf pentru ochi"

Zece moduri de a desena ochii: numai dermatograf

Cu un bine adus accident vascular cerebral "dermatograf" ochii tai vor arata impecabil si este foarte favorabile fără a fi nevoie de umbre. Vă sfătuim să, înainte de a le acopere pleoapa concealer și garnituri translucide pulberi, pentru a unifica tonul și pentru a evita efectul de orbire. Puteți utiliza, de asemenea, primul ochi, pentru a obține un finisaj perfect.

Am, de asemenea, Vă sfătuim să consultați, dacă nu aveți nici negri și gene lungi, aplicarea de rimel pe partea de jos și partea de sus, pentru a se introduce forma.

Puteți completa... bun cu roșu de buze (sau orice intensă, pe un ton, care poate juca un rol în dvs. de make-up).

Complet contur de ochi

Zece moduri de a desena ochii: plin delir

Este o modalitate de a intensifica și mai mult look-ul cu un singur produs: creion pentru ochi. Desenați pe partea de sus și partea de jos linia genelor și conectați-le ca la pauză, cât și la apariția de "V", atribuind această valoare pe care doriți. Dacă doriți, puteți estompa forma speciala cu o pensula sau un tampon de bumbac pentru a da mai plin de farmec de nuanta.

Puteți completa ... "goluri" un dram de buze și un dram de iluminator pe obraji, care vă dau un aspect natural.

Vă recomandăm să

Buzele "nud", brandurile preferate pentru toamna

Unic nuanta de culoare intensă

Zece moduri de a desena ochii: numărul unic de nuanta de culoare intensă

Pune întregul său aspect de la o umbra luminoasă de culoare, care va lăsa pe toți cu gura căscată. Conectați-l cu haine, ochii sau chiar cu culoarea ta de par. Aplica-l cu ajutorul unor prebase, pentru a se пигментировал mai bine размыл margine, pentru ca el a fost bine integrat în pleoapei superioare. Juca, de asemenea, cu un dram de culori naturale pentru tăiere în regim de tranziție.

Puteți completa ... contururi negre și încărcate sau chiar deasupra capului gene.

Natural, cu o tentă de iluminator

Zece moduri de a desena ochii: iluminare în ochii

Dacă alegeți proaspăt, un aspect mai natural, puteți obține, aplicând baza de fard de ochi de culoare neutră și un dram de iluminator în lacrimi.

Puteți completa... un loc de muncă bun, cu un contur și un fard de obraz, pentru a crește volumul de fata ta.

Colorate conturul

Zece moduri de a desena ochii: contururi colorate

Înlocuiți tușul pentru ochi de culoare pe care le puteți obține, fie cu un creion sau culoare dermatograf pentru ochi sau cu o umbra de ochi în creion sau cu crem umbra de fard si pensula pentru eyeliner. Efectul va fi subțire,dar atractiv, și puteți combina cu orice fard de pleoape de același interval sau o combinație a celor două.

Puteți completa ... bine marcate sprâncene și low-cheie buza, care nu fură stele fantezie ochilor.

Umbra "sclipitoare"

Zece moduri de a desena ochii: umbra cu sclipici

Sclipitoare nuante vă vor conferi mai documentat și plin de farmec vedere. Selectați nuanțe, care sunt bine se potrivesc cu culoarea ochilor, și bucurați-vă de toate aceste meniul "shimmer". Asigurați-градиентный de vedere sau, dacă preferați, utilizați una intens ton ca protagonist. Maro, maro, gri si nuante crude sunt cele mai accesibile pentru toate lor strălucitoare versiune.

Puteți completa ... buzele luminoase, care combină selectat umbra, de frica de a nu scoate din ea un rol.

"Smokey eyes"

Zece moduri de a desena ochii: smokey eyes

Fumuriu privirea de la ochii va servi atât ziua, cât și noaptea, în funcție de nuanțele pe care le alegeți pentru a face. Cel mai important lucru-bine estompa culoarea pentru linie s-au contopit, creând elegant și лестный gradient. Alegeți intensitatea pe care doriți să-i dea: negru, покрывающем toate pleoapei și subliniind linia de jos a genelor sau în maro și roz, de exemplu,pentru mai naturală de finisare.

Puteți alege, de asemenea, pentru a acoperi toate pleoapei sau să se joace cu nuanta în domeniul lacrimal, pentru a încheia cu întuneric extern" V " ochii.

Puteți completa ... goluri de nuanta buzelor, care scoate în evidență intensitatea privirii, conferind volum gură.

"Tightlining"

Zece moduri de a desena ochii: tightlining

Una dintre cele mai bune și simple de make-up ochi pentru o singură dată. Este ideal pentru o zi sau doar pentru atunci când nu aveți timp pentru a merge, estomparea umbrelor. "Tightlining" sau invizibile, ca niște обрамит look subtil cu un simplu gest dvs. de contur pentru ochi. Aflați cum să facă "tightlining".

Puteți completa ... luminos buza și bun fard de obraz.