De a pierde in greutate – 10 sfaturi pentru pierdere în greutate de muscatura corecta, și veți reuși!

Cu o viclenie de țesut adipos este multiplicat de pe solduri si coapse, care sunt în mod constant de kilograme mai mult și mai mult. Înțelegi, frumos și lent, prea mult cântărește și se ridică măsurile de precauție nu odioase în greutate. Dar la un moment dat, omul nu mai poate conta pe tine în oglindă nu timid întoarce.

Trebuie să faci!! Pentru pierderea in greutate! Dar cum?

De a pierde in greutateAcest lucru este atât de dificil de a depăși proverbiala "intern demon" și există mai puține. "Mai puțin" - aceasta este o glumă, cu atât mai mult, că ham-brânză-pâine de grâu nu a câștigat la masa de prânz ori cuvântul "mâncare". Foamea seara, așa că doar logic și justificat. Mi s-a spus. Dar cina aduc kilograme...

Se face în continuare, dar, da, asta știm foarte clar cum se va termina butoi și această idee nu-mi place. Dar cum ar trebui să aibă timp pentru a deveni subțire și de gratie forma pe o întotdeauna?

Dieta-instrucțiuni au fost și sunt un ban de o duzină. Ce ar trebui să fie specificat aici, astăzi, cu toate acestea, nu este o înțelepciune, dar, de asemenea câteva sfaturi valoroase din istoria reală de succes.

Înainte de a vă decide să facă ceva împotriva lui rulouri cu bacon, ar trebui să se simtă mai întâi într-adevăr gata pentru asta. Acest lucru este vizibil și pentru că deja ești atât de starea de spirit atunci când se uită în oglindă, că doriți pur și simplu pentru a acest lucru fără Dacă și Dar Schimbarea situației. Fără internă festivalul de determinare și un anumit scop, va fi din nou cădea ""și în vechea schema înclina înapoi.

De aceea trebuie să stimuleze, și pentru aceasta există următoarele recomandări:

Sfat 1:

Creeaza-ti un mic carnețel, în care înregistrează toate produsele, care în timpul zilei mananci. Fa-o pentru tine sarcina să-l mănânce mai sarac in calorii alimente cu mai putine grasimi. Mai ales Evitați grăsimi. Unul einprozentiges iaurt potolește foamea, la fel de bine ca de trei la sută și dumneavoastră de celule de grăsime dă un aliment nou nu.

Sfat 2:

Ar trebui să acorde atenție, de asemenea, băuturi scăzut de calorii alimente. Bea apă de la robinet – cel mai bine este de 3-4 litri pe zi. El, de asemenea, poate reduce senzația de foame și de a face toxinele din organism.

De aceea trebuie să stimulezeSfat 3:

Încercați să mâncați numai seara un pic mai mult sau mai bine nimic. Veți vedea cât de bine te vei simti a doua zi de Dimineata. Burta se simte plat și atât de corect să moară de foame pentru un mic dejun copios.

Sfat 4:

Dacă vreodată poftă de ceva Dulce simt, vă rugăm să-l utilizați în instanța de judecată, nu pe deplin. Nu vă răsfăța cu ciocolată sau cu alte coaste, dacă puteți să-l păstrați în general. Este mai bine, dar dacă nu te superi și trivia, deoarece atât despre pocăință mare, un bar de ciocolată, aici cade după trei săptămâni și le-a distrus, fără a lăsa reziduuri. Apoi, Conștiința este doar suficient de mare, și în cele din urmă aruncă toate bunele intenții și din nou se încadrează în vechiul șanț.

Sfat 5:

Nu uitați să se hrănească singuri, în ciuda a reduce aportul de calorii, o dieta echilibrata. Echilibrat numit de nutriție, în special, vitamina a, cu un vârf de fructe, legume, produse lactate și alte alimente bogate în fibre și de a îmbogăți nu "mort" de calorii în formă de șuncă și brânză prăjituri.

Sfat 6:

Amândoi încearcă să facă de trei ori pe saptamana sport. În primul rând, sportul distrage atenția de la masă și, dacă ați făcut odată ceva Sport, nu este apoi atât de foame.

Dacă sunteți un vorbitor nativ de tip, de aceea este recomandat în centrul de fitness înscrie. Chiar dacă a pus acolo de trei Ori pe săptămână câte 1 oră de "doar" pe bicicletă și pedalez, este deja impresionant de ardere a caloriilor.

Sfat 7:

Scrieți aceste exerciții de ore într-un blocnotes! Veți vedea, acest lucru este foarte motivant și de a face că, după fiecare antrenament, oră de mândrie. Și cum să spun, dacă acest lucru este doar de trei sferturi de oră sau o oră pe bicicletă: va funcționa!

Sfat 8:

Pentru a nu cădea în ispita de a amâna sport, este recomandat să se mențină în programul dvs. de ocupat antrenamente fix zile în urmă. De exemplu, în zilele de luni, miercuri și vineri. Acolo puteți configura sine deja la Început de cale despre ceea ce aveți de gând să-și exercite în seara de 1 oră.

Sfat 9:

Omul învață după un timpCel mai bine, dacă le dai lor un sac de pere deja Dimineață, în mașină și la locul de muncă imediat la sala de fitness pentru a merge. Deci nu se poate întâmpla, că va veni acasă și, după o scurtă numărul de lectură cunoașterea câștiga, ce vrei să faci acum, dar nimic mai mult pentru corpul tau... ce fel de scuze, care sunteți încercarea de a liniști propria Conștiință pentru a găsi rapid. În cele din urmă, cosit gazon sau paul s-a permis accesul se referă mai mult...

Gazon și sexul pot să aștept! Fă ceva pentru mine! După câteva săptămâni, veți primi o recompensa pentru disciplina!

Sfatul 10:

Potrivit experților, nu ar trebui să scadă în termen de trei săptămâni, mai mult de 1,5 kg La accelerat Reducerea überdehnte pielea nu în caz contrar are posibilitatea de a se formeze încet în urmă.

Crede-mă: Omul învață după un timp, conștient de masă în organism și de a asculta, într-adevăr, dacă mi-e foame sau pur si simplu din plictiseala sau obiceiul, că vrea să mănânce.

Paisprezece kilograme s-a redus de acte de urină mea prezenta povești de succes cu ajutorul acestei metode, în termen de șase luni și menține noua greutate, haine marimea 36, în termen de cinci ani.

Dreptul de "gustare" vă va ajuta să păstrați-vă în aceste luni, în mod constant și de a le recompensa va fi, literalmente,"mai ușor"tes viață!

În general, veți ști dacă urmați aceste sfaturi, deja de câteva zile, ca un nou-născut un om să se simtă și în câteva săptămâni sau luni se va vedea un rezultat clar. Va trebui să-i spun acest lucru, așa cum ați ordonat, dar au devenit și va fi soarelui!